(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pikantní bůček
Potřebné ingredience
1 kg vepřového bůčku(bez kosti)
Směs: 6 stroužků česneku se solí(rozetřít), 1 lžička pepře, 1 lžička kari, 1 lžička sladké papriky(můžeme přidat dle chuti i chilli) kdo má rád pálivější, grilovací koření, několik kapek tabasca, 10 kapek woršestru.
Postup přípravy
Maso uvaříme do měkka a ještě horké potřeme ze všech stran směsí. Položíme na mísu a necháme vychladnout. Když maso ztuhne, tak ho dáme do alobalu, zabalíme a dáme do lednice.
NECHÁME 24 hodin uležet! Potom krájíme na plátky.
Je to výborné. Určitě to vyzkoušejte.
NECHÁME 24 hodin uležet! Potom krájíme na plátky.
Je to výborné. Určitě to vyzkoušejte.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kuchařka518
(upraveno)
15. 3. 2010, 15:06
opravdu je vynikající.Dělám ho už víc jak 10 let a nemá to chybu jen tam ještě nějaké ingrediene přidávám.Je to mňam. Hlavně když se pije na oslavách.
agresse
(upraveno)
11. 2. 2008, 17:10
skusila som bez varenia len upiect. super
Jaruš53
(upraveno)
25. 2. 2008, 21:46
@agresse
Děkuji za pochvalu, hlavně, že Vám chutnalo. U nás to máme také moc rádi.
bubík4
(upraveno)
5. 11. 2006, 19:18
Tak to určitě zkusím, vypadá to mooooc lákavě
Jaruš53
(upraveno)
5. 11. 2006, 20:35
@bubík4
Janičko, určitě to zkuste, je to výborné, když se něco oslavuje k vínečku i k pivečku A potom mi napište, jak jste byla spokojená.Díky